SZELETA HOTEL - MISKOLC - ALSÓHÁMOR

A Hotel Szeleta ideális hely a természetet kedvelőknek, mert a szálloda közelében számos nevezetesség és látnivaló található, mit például a Lillafüredi Erdei vasút, Szeleta barlang, Szt.István Cseppkőbarlang, Hámori tó, Szinva Patak vízesés (szokás lillafüredi vízesésnek is hívni), lillafüredi pisztrángos, Miskolci Állatkert, melyek akár gyalogtúrával is megközelíthetőek. A tapolcai Barlangfürdő, a Diósgyőri Vár, a bánkúti sícentrum és egyéb nevezetességek rövid autózással, vagy akár tömegközlekedéssel is elérhetőek. A Miskolcra látogató üzletemberek számára is felüdülést, felfrissülést ad a néhány természetben eltöltött óra.

Napközben az étkezni kívánó vendégeket közvetlenül a szálloda mellett, illetve a közelben, több jó hírű vendéglő várja, melyek SZÉP kártyát is elfogadnak. Az alig 1 km-re fekvő Lillafüreden pedig további büfé jellegű szolgáltatás is található.

A szálloda 3 lakosztállyal, valamint 22 kétágyas szobával rendelkezik.

A lakosztályba belépve egy csigalépcső vezet fel az előszobába, melyből nyílik a nappali (erkéllyel), a hálószoba, illetve a fürdőszoba. A nappali szoba egy nagy mérető sarokülővel, beépített bútorokkal, asztallal, székkel, puffokkal, fotelággyal, állóventilátorral, TV-el, telefonnal, minibárral van felszerelve. A hálóban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, TV található. A fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-el ellátott. A három lakosztályból kettőben kifogástalan a WiFi Internet hálózat jelerőssége. Amennyiben kettőnél többen érkeznek, a szálloda lakosztályt szokott ajánlani, mert tágasabb és lehetőség van a sarokülőt akár 2 fő részére is fekhellyé alakítani, illetve további 1 fő elhelyezése lehetséges a fotelágyon.
Babaágyat természetesen térítésmentesen biztosítanak.

A kétágyas szobák előszobából, fürdőszobából és hálószobából állnak. A szobákban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, állóventilátor, TV, minibár, telefon, zuhanykabinnal, WC-vel ellátott fürdőszoba várja a vendégeket. Részben erkélyesek, és többségükben biztosított a WiFi Internet hálózat is.

Lehetőség van 1 vendégágy, illetve 1, maximum 2 babaágy elhelyezésére.

Amennyiben a vendégek előre jelzik, erkélyes szobát biztosít a szálloda, ha még lehetséges.

hote-szeleta-fotok-kulso109.jpg

Speciális jellemzők

  • Asztalitenisz
  • Belső parkoló
  • Grill
  • Internet
  • Játszótér
  • Medence
  • Szauna

Kapcsolat információk

Telefon: +36-46/530-130
Fax: +36-46/530-120
Címlap: www.hotelszeleta.hu
Email:

info@hotelszeleta.hu