MEGNYÍLT A FELÚJÍTOTT GÖRBE PANZIÓ!

Tisztelt Vendégünk!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa tulajdonában található gyulai GÖRBE PANZIÓT (5700 Gyula, Görbe utca 17.) A panzióban 8 hangulatos kis lakás várja a pihenni vágyó vendégeket.

Az alapítvány az elmúlt esztendőben jelentős felújításokat végzett az épületen.
A szobákhoz TV, felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik, a kertben grillezési lehetőség van. Az épületben térítésmentes wi-fi elérhetőség áll a vendégek rendelkezésére. A nyáron is kellemes hőmérséklet biztosítása érdekében minden szoba légkondicionáló berendezéssel ellátott.

A panzió alig 3 perc könnyed sétára található a világhírű Várfürdőtől. A fürdőlátogatók a kétezer méterről feltörő gyógyvízben, 19 medencében gyógyulhatnak, pihenhetnek. A gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, nőgyógyászati panaszok gyógyítására és rehabilitációs kezelésre.
Az utóbbi évtizedben jelentős felújításon esett át a Várfürdő is és több új létesítménnyel bővült. Ilyen a Castello Szaunapark, amely európai színvonalú kültéri szauna házakkal, beltéri szaunákkal, gőzkabinnal, pihenőterekkel és szauna kerttel rendelkezik, valamint a családi élményfürdő, az AquaPalota, amely különleges családbarát szolgáltatásaival teljessé tette a fürdő kínálatát.

Bízunk benne, hogy rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését és hamarosan vendégeink között köszönthetjük.

Várjuk érdeklődését a +36 (1) 395-6586-os telefonszámon, vagy az info@napfenyhotels.hu e-mail címen.