HOTEL PALACE**** HÉVÍZ

A szálloda csupán rövid sétatávolságra (alig 200 méterre) található a hévízi tófürdőtől, mely a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava. Az áttetsző vizű tó egész évben igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt tóban lebegni és úszkálni. A hévízi tó gyógyhatású vize összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. A tóban való fürdőzés kiegészítéseként a Hotel Palace**** tradicionális hévízi gyógykúrát (pl. iszappakolást, gyógymasszázst, elektro- és hidroterápiát) ajánl vendégeinek.
A testi-lelki feltöltődést segíti a szálloda által kínált számos beauty és wellness program is.
A klasszikus masszázsok - mint például a stresszoldó fej-nyak masszázs, a svédmasszázs vagy a sportmasszázs - felfrissít és ellazítja a fáradt, görcsös izmokat. Az alternatív masszázsok kedvelőit többek között talp-reflexzóna masszázs, japán Yumeiho masszázs és Thai masszázs várja. A teljes kényeztetést garantálja egy stresszoldó testkezelés rituálé, egy zöldteás gélpakolás vagy akár egy méregtelenítő tengeri hámlasztás.
Remek hely a lazulásra és kikapcsolódásra a beltéri élménymedence, a pezsgőfürdő, a szaunák és a gőzkabin.
A hotel szépségklinikáján orvosi beavatkozás nélkül fiatalodhat – bőre mezoterápia útján, speciális fiatalító koktél segítségével válhat még teltebbé és sugárzóbbá.
Az egészséges táplálkozáshoz a hotel étterme a nemzetközi és hazai konyha remekeiből válogatva tápláló és változatos fogásokat kínál a nap minden szakában.
A nap végén pedig mindenkit vár pihenésre egy tágas és kényelmes, légkondicionált szoba vagy apartman.

Szálloda

Speciális jellemzők

  • Bár
  • Étterem
  • Kávézó
  • Medence
  • Pezsgőfürdő
  • Szauna

Kapcsolat információk

Telefon: 06 83 542 140
Fax: 06 83 542 141
Címlap: www.palacehotelheviz.hu
Email:

reception@palacehotelheviz.hu