Szálloda

PARK HOTEL AMBRÓZIA - HAJDÚSZOBOSZLÓ

A kicsi, de elbűvölő Park Hotel Ambrózia a csendes Mátyás király sétáló utcában, Hajdúszoboszló központi részén látja Önt vendégül, wellness részleget és egy uszodát is kínálva.

külső kép

AURUM HOTEL **** HAJDÚSZOBOSZLÓ

A Hotel AURUM, mely idén ünnepli megnyitásának 6. évfordulóját Hajdúszoboszló belvárosához közel a városi gyógyfürdő szomszédságában, 100 méterre az Aqua Palace élményfürdőtől várja az új és visszatérő vendégeit.

külső kép

AURUM FAMILY **** HAJDÚSZOBOSZLÓ

Üdvözöljük Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos családbarát szállodájában, mely 2013 tavaszán nyitotta meg kapuit. Mind a Hotel Aurum Family szobaméretei, mind elhelyezkedése kiválóan alkalmas családos vendégek fogadására.

AURUM Family kép.jpg

HOTEL PALACE**** HÉVÍZ

Amennyiben totális kikapcsolódásra és regenerálódásra vágyik a hévízi Hotel Palace****-ban garantáltan megtalálja számítását: tágas szobák, minden igényt kielégítő wellness, tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet várja a pihenni vágyókat.

Szálloda

AQUARELL HOTEL **** - CEGLÉD

Amennyiben egy pihentető wellness hétvégét szeretne eltölteni egy kellemes környezetben, akkor válassza a nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotelt**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.

szálloda.jpg

HOTEL SOLAR - Nagyatád

Belső-Somogy déli részén festői szépségű erdők, rétek, szántóföldek között található Nagyatád, ami ideális hely a kikapcsolódásra vágyóknak.

Hotel Solar

HOTEL TAGORE - Balatonfüred

A szálloda Balatonfüred legszebb részén, a Tagore sétány végén, a strand bejáratától pár méterre található.

Szálloda

IN HOTEL - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló 1925 óta a gyógyfürdői révén lett közkedvelt. Itt található a három csillagos Hélios Club Hotel.

Bejárat
Tartalom átvétel