AKCIÓ A BÜKFÜRDŐ THERMÁL & SPA-BAN!

Tisztelt Vendégünk!

Amennyiben augusztus 1-ig online foglal szállást a Hunguest Hotels honlapján a Bükfürdő Thermál & Spa-ba minimum két éjszakára, akkor a szálloda 15% kedvezményt biztosít a nyári all inclusive nyaralás csomagjából! Foglalásnál használja a BUKALL23 kódot!

A nyári all inclusive ajánlat a szálloda keleti szárnyba történő foglalás esetén vehető igénybe, napi ötszöri étkezést és különféle italokat tartalmaz, ezzel biztosítva a lehető legkényelmesebb nyaralást!

A Bükfürdő Thermál & Spa szálloda közvetlen fürdőkapcsolatából adódóan, Bükfürdőn egyedülálló módon kényelmes átjárást biztosít a fürdőbe, ezzel lehetőséget nyújtva a tartalmas kikapcsolódásra, természetesen a szobaár a fürdőbelépőt is tartalmazza.
A fürdő árnyas fákkal borított parkterületen lévő medencéi csábítanak fürdőzésre, valamint az ingyenes szabadtéri csúszdakomplexum négy pályája is felejthetetlen élményeket kínál minden vendég számára.

A fenti kedvezmény kombinálható Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa által nyújtott kedvezménnyel és akkor közel 35 %-os kedvezmény érhető el!

Részletekről érdeklődjön az irodánkban.

Üdvözlettel,
Napfény Hotels Kft.