Akciók

Aktuális akciók.

KEDVEZMÉNYES TAVASZI KIKAPCSOLÓDÁS!

Tisztelt Vendégünk!

A TLM2024 kóddal 20 %-os kedvezménnyel foglalhat a Hunguest Hotels szállodáiba a 2024. május 9. és 2024. június 30-ig tartó időszakra.
A foglalásnak minimum 2 éjszakának kell lennie és a foglalási akció 2024. május 7 és 23. között érvényes.

Reméljük felkeltettük érdeklődését.

Részletekről érdeklődjön irodánkban.

Üdvözlettel,
Napfény Hotels Kft.

30 % - OS KEDVEZMÉNY A HUNGUEST HOTELS SZÁLLODÁIBA

Tisztelt Vendégünk!

Amennyiben 2024. április 8. és 12. között foglal a Hunguest Hotels szállodáiba üdülést, akkor extra 30 %-os kedvezményt kap a foglalása árából.

A foglalás részleteiről érdeklődjön irodánkban.

Üdvözlettel,

Napfény Hotels Kft.

30 %-OS KEDVEZMÉNNYEL FOGLALHATJA LE MÁRCIUSI PIHENÉSÉT!

Tisztelt Vendégünk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa támogatásával a Napfény Hotels Kft. 30 % kedvezményt biztosít társaságunknál lefoglalt márciusi pihenéséhez.

Részletekért keresse irodánkat.

Üdvözlettel,

Napfény Hotels Kft.

KEDVEZMÉNYES ÜDÜLÉS SZÉP KÁRTYÁVAL!

Tisztelt Vendégünk!

Amennyiben most foglal a Hunguest Hotels szállodáiba (2024. február 15 - 29. között) a 2024. március 1 - június 30., időszakra kivéve a 03.29-31. (húsvét) és 05.17 - 19. (pünkösd) időszakokat, és Szép-kártyával kíván fizetni, akkor üdülésének árából további 20 % kedvezmény vehető igénybe.

Részletekért érdeklődjön irodánkban.

Üdvözlettel,

Napfény Hotels Kft.

BLACK WEEK A HUNGUEST HOTELS SZÁLLODÁIBAN!

Tisztelt Vendégeink!

A kiemelt téli ünnepeken kívül novembertől márciusig választhat időpontot a Hunguest Hotels kínálatából, így most 30%-kal olcsóbban csaphat le egy jó kis wellness kikapcsolódásra. Akár all inclusive ajánlatot is bebiztosíthat ezen a rendkívüli áron. Pihentető wellness, tartalmas svédasztalos kínálat, fürdőkapcsolatok a kényelmes spa élményekért - mindezt most egy héten át 30%-kal olcsóbban foglalhatja le a BW2023 promóciós kóddal.

Az akcióban az alábbi szállodák foglalhatók:

Balatonalmádi – Hunguest BÁL Resort,

25 %-OS ŐSZI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ A HUNGUEST HOTELS SZÁLLODÁIBA!

Tisztelet Vendégünk!

Örömmel értesítjük, hogy amennyiben szeptemberre vagy októberre foglal üdülést a Hunguest Hotels hazai szállodáiba, akkor azonnali 25% kedvezményt kap és előleget sem kell fizetnie!

A foglalást a Hunguest Hotels honlapján teheti meg a https://www.hunguesthotels.hu/ címen az OSZ23 promóciós kód segítségével.

A kedvezmény keretében legalább 2 éjszakát kell foglalnia 2023. szeptember 4. és október 19. közötti időpontra az online foglalás során az OSZ23 promóciós kóddal.

AKCIÓ A HAJDÚSZOBOSZLÓI HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL-BAN!

Tisztelt Vendégünk!

Amennyiben 2023.08.20-31. közötti időszakra minimum két éjszakára 2023. augusztus 15-ig, üdülést foglal a https://www.hunguesthotels.hu honlapon, a szállodalánc 20% kedvezményt biztosít a nyaralási ajánlatunkból! Foglalásnál használja az AQUASOL23 kódot!

A fenti kedvezmény kombinálható Magyar Iparszövetség Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa által nyújtott kedvezménnyel és akkor közel 50 %-os kedvezmény érhető el!

Részletekről érdeklődjön az irodánkban.

Üdvözlettel,
Napfény Hotels Kft.

AKCIÓ A BÜKFÜRDŐ THERMÁL & SPA-BAN!

Tisztelt Vendégünk!

Amennyiben augusztus 1-ig online foglal szállást a Hunguest Hotels honlapján a Bükfürdő Thermál & Spa-ba minimum két éjszakára, akkor a szálloda 15% kedvezményt biztosít a nyári all inclusive nyaralás csomagjából! Foglalásnál használja a BUKALL23 kódot!

A nyári all inclusive ajánlat a szálloda keleti szárnyba történő foglalás esetén vehető igénybe, napi ötszöri étkezést és különféle italokat tartalmaz, ezzel biztosítva a lehető legkényelmesebb nyaralást!

MÁJUS 1. HOSSZÚ HÉTVÉGE

Tisztelt Vendégeink!

Május elseje hétfőre esik és ez jó alkalom arra, hogy egy pihentető hétvégét töltsenek szeretteikkel valamelyik szállodában.

A Hunguest Hotel szállodalánc sztárfellépőkkel kedveskedik vendégei számára.

- Hunguest Hotel Panoráma Hévíz – UNIQUE
- Hunguest Hotel Erkel – Gyula – Feke Pál
- Hunguest Hotel Sóstó – Nyíregyháza - Takács Nikolas
- Hunguest Hotel Freya – Zalakaros - Peter Srámek
- Hunguest Hotel Forrás – Szeged - Zoltán Erika

2023. JÚNIUS 15-ÉN NYIT A HUNGUEST HOTEL HELIOS HÉVÍZEN!

Tisztelt Vendégeink!

A Hunguest Hotel szállodalánc 2023. június 15-én nyitja meg Hévízen frissen felújított szállodáját a Hunguest Hotel Helios-t.

A szálloda maga a tófürdő közelében található, a teljesen felújított épület új, kényelmes és modern szobákkal, finom ételeket kínáló étteremmel és számos szabadidős lehetőséggel várja a vendégeket.

Foglaljon most a nyitási akció keretében kedvezményesen!

Üdvözlettel,
Napfény Hotels Kft. csapata

TAVASZI KEDVEZMÉNYEK HÉVÍZEN!

Tisztelt Vendégeink!

A Hunguest Hotel Panoráma a közelmúltban teljeskörű felújításon esett át, központi fekvésével a tó és a fürdő mellett, megújult szobáival és szolgáltatásaival kényelmes otthona lehet a Hévízért rajongóknak és az újrafelfedezőknek egyaránt.

Márciusban kétágyas szobába már 17.475, - Ft/fő/éj áron tud foglalni, ebben az árban svédasztalos félpanzió és a szaunavilág használata mellett az éjszakák számával megegyező számú 3 órás belépő is jár a Tófürdőbe vagy a Szent András Gyógycentrum fürdőjébe.

20% KEDVEZMÉNY SZÉP-KÁRTYÁS FOGLALÁSOKRA A HUNGUEST HOTELS HONLAPJÁN!

Tisztelt Vendégeink!

Használja fel hasznosan és hatékonyan - és főleg időben - SZÉP-kártyáján immár egyesítve megjelent egyenlegét - foglaljon 20% kedvezménnyel a tavaszi időszakra, egészen június végéig.
A foglalási folyamat végén írja be a SZEP2023 promóciós kódot, és azonnal 20%-kal csökken foglalása végösszege!
Akár all inclusive ellátással is!

• Foglalható: csak 2023. február 7 - 28. között.

HUNGARYCARD 2023/2024-ES KIADVÁNYCSOMAG ÁRVÁLTOZÁS!

Tisztelt Vendégünk!

Értesítjük Önöket, hogy a HungaryCard 2023/2024-es kiadványcsomag bruttó ára 23.200,- Ft-ra módosul.

Ennek megfelelően a 20 %-os törzsvásárlói kedvezményt igénybe vevők a 2023/2024-es kiadványt 18.560,- Ft-ért vásárolhatják meg 2023. január 31-ig a 2022/2023. évi kártyájuk alapján.

Üdvözlettel,

Napfény Hotels Kft. csapata

HUNGARY CARD AKCIÓ!

Kedves HungaryCard használó vendégeink!

Az alábbi információkat szeretnénk megosztani a HungaryCard 2023/2024 kiadványcsomagról.

A kiadó csak egyféle kártyacsomagot bocsát ki: a Basic kártya megszűnik, a HungaryCard Plus kártya pedig HungaryCard néven kerül forgalomba. Ára bruttó 23 000 Ft.

Kedvezmények:

Elképesztő mértékű kedvezmény a Bál Resortban - Balatonalmádi!

Tisztelt Vendégeink!

2022. szeptember 26-án 12.00-20.00-óráig előlegfizetés nélkül 40 % kedvezménnyel tud foglalni a Balatonalmádiban található Hunguest Hotels Bál Resortba!

Ne maradjon le az akcióról és a részletekért keresse irodánkat.

Üdvözlettel,
Napfény Hotels csapata

Tartalom átvétel